Cuma, Eylül 09, 2005

Tebrikler Defne Koz

CoolHunter konseptiyle ortaya çıkan bloglar insanların tercihlerini gitgide daha çok etkiliyor. Insanların chat odalarında hiç tanımadıkları insanların görüşlerine bile reklamlardan daha fazla inanıyorsa, bu trendbelirleyicilerin sözlerine taparcasına (abartı) inanırlar. Tasarımınız birşekilde bu sitelerde yer alırsa, ürününüz çok hızlı şekilde yayılacaktır. Bu sitelerde, ilk defa bir Turk tasarımı ile karşılaştım. Lifestylenavigator sitesi Defne Koz'un tasarımlarına övücü şekilde yer vermiş.
Bence diğer markalar ve tasarımcılar da bu sitelerde yer almak için profesyonelce çaba göstermelidir. Şimdi, hiç kimse yokken göstereceğiniz çaba, ilerde vermek zorunda kalabileceğiniz binlerce doları kurtaracaktır. Mesela, Cardshirt, T-Box vb. markalar bu sitelerin editörlerine en azından örnek ürün gönderebilir. (Siz de yapabilirsiniz). Trendbelirleyicilerin fikrinizi herkese yaymasını sağlayabilirsiniz.
İşte listemseki bir kaç coolhunter sitesi http://www.popgadget.net http://www.coolhunting.com http://designsponge.blogspot.com/ http://www.joshspear.com/ http://www.lifestylenavigator.com/ http://www.betterlivingthroughdesign.com/type/ http://www.thecoolhunter.net/ Tebrikler Defne Koz

Hiç yorum yok: