Cuma, Ocak 13, 2006

Kumsal Reklamları

Beach 'N Billboard, dünyanın en kalabalık plajlarının bakımını üstlenmektedir. Yaratıcı bir yaklaşımla sadece temizlik olan işlerini bir reklam mecrasına dönüştürmektedir. Her sabah plajları temizlerken, temizleme araçlarına bir pres makinesi yerleştirip, dünyanın en çevreci, en geniş ve belki de en eğlenceli reklamlarını yapmaktadır. İnsanların inanılmaz güzel bir tepkisi oluyor. Reklamınız “lütfen plajı kirletmeyin” yazılarıyla beraber yazıldığı için markanızın çevraci yönü ortaya çıkıyor. Ayrıca bu reklamın hiçbir atığı yok. Ve insanlarla iletişim kurmanın çok eğlenceli bir yolu. Beach’nBillboard şimdilik sayılı ülkede yer almakta. Ve üç tarafı denizlerle çevrili ülkemiz için büyük fırsatlar barındırmakta.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaz mevsimlerinin en etkili reklam mecralarından biri olarak piyasaya girmeleri ve çevreci yönleriyle markaları gaza getiren etkili sunumları, başarılarının da devamı getirdi diyebilirim. Zamanında detayları öğrenmek için Beach'n Billboard yetkilileri ile iletişime geçtiğimde onlara sorduğum soru; Tek seferde kaç markanın bu uygulamaya dahil olabileceği idi. Verdikleri cevap ise tahmin ettiğim gibiydi! TEK seferde Tek marka! Türkiye sınırlarına girmesini merakla bekliyorum.

Onur Yuksel dedi ki...

çok etkileyici ve gerçekten dediğin gibi çok eğlenceli bende merakla bekliyorum. Hatta firmalar kendi kalıplarını çocuklara bedava dağıtıp onlarında kumsalda oynarken reklam yapmalarını sağlıyabilir.

Adsız dedi ki...

Onur harika bir fikir ;)
tesekkurler